Onze diensten: 


We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw voertuig gegarandeerd zijn.


Interieur:

Wat valt er onder het interieur? Eigenlijk alles wanneer u de deuren van het voertuig opent. Denk hierbij aan het reinigen van stoffen bekleding waar vlekken in zitten of het reinigen en conserveren van lederen bekleding. kort om alles wat zich in het voertuig bevind. Exterieur:

Alles begint met  een goede wasbeurt. Het wassen van uw voertuig wordt uitsluitend gedaan met de hand. Dit om krassen en beschadigingen te vermijden. Het reinigen van het exterieur gebeurt in bijna alle gevallen in meerdere stappen. Dit om ervoor te zorgen dat uw auto ook echt schoon is. Lak correctie:

Door verschillende manieren van polijsten kunnen er (was)-krassen worden verwijderd van uw auto. Dit zal altijd op locatie bepaald moeten worden welke methodes en gebruikt zullen moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Lak reconditioneren:

Door verschillende weersomstandigheden, Wassen door wasstraat en vele andere invloeden kan de lak van de auto dof worden. Dit verwijderen wij door de lak op bepaalde manieren te polijsten.Lak bescherming:

Na dat de auto de vorige stappen heeft ondergaan is het natuurlijk van belang de auto te beschermen. Dit kan door middel van verschillende coatings of lakverzegelingen die de lak zullen beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. 
Koplampen reconditioneren:

Koplampen kunnen dof worden door bijvoorbeeld de UV-straling van de zon. Het reconditioneren van koplampen is niet alleen goed voor het uiterlijk van de auto maar ook voor uw veiligheid. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!